17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАБостън си отмъсти на Милуоки за 2-2 на Изток (видео)

Бостън си отмъсти на Милуоки за 2-2 на Изток (видео)

Ceлтикс със силен финален щурм на мач №4

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън си върна на Милуоки за драматичната загуба в плейофите на НБА отпреди два дни. „Келтите“ удариха съперника със 116:108 като гости, за да стигнат до 2-2 в полуфиналите на Източната конференция в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм и Ал Хорфърд отбелязаха по 30 точки за Бостън, като първият грабна и 13 борби. Джейлън Браун и Маркъс Смарт добавиха по 18, като вторият направи и 8 асистенции. Дерик Уайт се разписа с 11 точки.

Янис Адетокунбо бе най-всички за Милуоки с 34 точки, 18 борби и 5 асистенции. Брук Лопес се отчете със 17 и 7 борби. Жрю Холидей остана с 16 точки, 7 борби и 9 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Дуото Джейсън Тейтъм и Ал Хорфърд се развихри в четвъртия период. Двамата комбинираха 28 точки в тази част, за да помогнат на Бостън да стигне до успеха след 43:28 в нея. Те бяха в основата на серия от 14-2 на Селтикс, с което тимът им си осигури водачеството след 106:96 и до финалната сирена нищо не се промени.

И ОЩЕ: Участие в срещата заради болки в коляното не взе баскетболистът на Бостън Робърт Уилямс. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Следващият мач между Бостън и Милуоки ще бъде на 12 май. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани