5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАБостън прати Бруклин във ваканция (видео)

Бостън прати Бруклин във ваканция (видео)

"Келтите" станаха първият отбор, който се класира за втория кръг на плейофите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън стана първият отбор, който си осигури място във втория кръг на плейофите в НБА. „Келтите“ елиминираха Бруклин след 4-0 победи в серията, като в последния мач се наложиха над съперника си със 116:112 като гости.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм даде искрата на Бостън с 29 точки и 5 асистенции. Джейлън Браун добави 22 и 8 борби. Маркъс Смарт приключи с 20 точки, 5 борби и 11 асистенции.

Кевин Дюрант бе над всички за Бруклин с 39 точки, 7 борби и 9 асистенции, като бе 10/11 при стрелбата си от линията за изпълнение на наказателни удари. Сет Къри вкара 23. Кайри Ървинг остана с 20 точки, 5 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Джейсън Тейтъм имаше 12 точки в третия период, а Бостън дръпна с 90:75 в последните секунди от него. В последния период домакините се вдигнаха на щурм и чрез Кайри Ървинг и Кевин Дюрант намалиха до 108:109. Селтикс реагираха и нанесоха последния удар чрез Джейлън Браун, Ал Хорфорд и Маркъс Смарт, с което си осигуриха победата. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите на Изток Бостън ще се изправи срещу победителя от двойката Милуоки/Чикаго, където резултатът в серията до момента е 3-1 за Бъкс.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани