10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАБостън неутрализира Маями за 1-2 на Изток (видео)

Бостън неутрализира Маями за 1-2 на Изток (видео)

Гордън Хейуърд се завърна в игра за "келтите" след едномесечна пауза

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън откри сметката си с победи във финалите на Изток в НБА. “Келтите” намериха начин да спрат Маями със 117:106, за да намалят до 1-2 в дуела за златото в конференцията си.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун завърши с 26 точки, 7 борби и 5 асистенции за Бостън. Джейсън Тейтъм се отчете с 25, 14 борби и 8 асистенции. Кемба Уокър се разписа с 21 точки и 6 борби. Маркъс Смарт вкара 20 плюс 6 асистенции.

Бам Адебайо бе много полезен за Маями и финишира с 27 точки и 16 борби. Тайлър Хиро отбеляза 22. Джими Бътлър остана със 17 точки, допълнени от 8 борби.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Селтикс показаха по-добра успеваемост в атаките си под коша, като отстреляха съперника с 60:36. За разлика от предишните две срещи, този път Бостън си осигури аванс от 20 точки, който успя да запази, благодарение на играта на Джейлън Браун и Маркъс Смарт през последната четвърт.

И ОЩЕ: На паркета за “келтите“ след месец отсъствие се завърна Гордън Хейуърд, който имаше проблеми с десния си глезен. Крилото остави срещу името си 6 точки, 5 борби, 4 асистенции, 3 откраднати топки и 1 чадър за 31 минути.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем двубоя. Следващият мач между Бостън и Маями ще бъде на 24 септември.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани