13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориБорислава Христова: Мотивирани сме да покажем най-доброто от себе си

Борислава Христова: Мотивирани сме да покажем най-доброто от себе си

Имаме огромни възможности да вземем две победи, казва още националката

Борислава Христова от няколко дни носи отново екипа на България. Най-добрата ни баскетболистка в чужбина за последните три години се завърна в националния отбор след повече от пет години. Тя се присъедини към селекцията на Стефан Михайлов за мачовете от „балона“ в Хераклион, който заменя двубоите от игровия прозорец в квалификациите за европейското.

Борислава изрази съжалението си, че отново няма да може да играе пред българска публика.

И на мен много ми се искаше да сме в България, но стискаме палци това да се случи през февруари“, каза Боби Бъкетс от Гърция. Тя прекара няколко години във Вашингтон Стейт в NCAA, като се превърна в реализатор №1 на университета за всички времена. Ангажиментите oтвъд oкеана обаче не й оставиха възможност да играе за националния ни отбор.

Чувствам се чудесно и се радвам, че най-накрая успях да се присъединя към женския националния отбор след толкова време. Подготовката минава добре и за времето, което имаме заедно се сработваме чудесно. Имаме огромни възможности да вземем две победи в тези квалификации. Няма да е лесно, разбира се, но сме напълно мотивирани и мобилизирани да покажем най-доброто от себе си и да се борим докрай“, коментира още състезателката на полския Горжов.

Утре (12 ноември) от 20.00 ч. нашите ще излязат срещу домакина Гърция за втора победа в група А на пресявките, а на 14 ноември ще играят срещу Исландия.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани