12.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоЕвропаБойко Миленков: Търсим отборни действия

Бойко Миленков: Търсим отборни действия

Бяхме една идея по-агресивни, заяви треньорът на Берое

Берое постигна втора поредна победа в Балканската лига през този сезон, след като надигра Милениум с 95:63 у дома. Треньорът на старозагорци Бойко Миленков анализира срещата по следния начин:

Успяхме да сме една идея по-добре от това, което искахме в защита, бяхме по-агресивни, но още доста работа се иска. Това е всичко, което мога да кажа за защитата в този мач. Нападението ни колкото и да допускаме грешки, дори от индивидуални действия, не толкова отборни, вкарваме между 80 и 90 точки. Обаче ние търсим отборни действия. Просто трябва наистина да обърнем внимание на нашата защита„, каза Бойко Миленков. 

„Смятам, че бяхме една идея по-агресивни, но със сигурност и от отбора на Милениум имаше умора, тъй като са пътували. Преди два дни имаха мач. Така, че при тях има умора, не си правя някакви грешни изводи, че сме невероятни. Както казах, то не са задачи, идеята е да сме агресивни в защита и да играем по-отборно в нападение. Според мен, успяхме до някаква степен да изпълним това, което им възложих. Но определено има какво още да се желае и да се работи. Това, което показахме не е всичкото, на което сме способни„, добави наставникът на „зелено-белите“. 

Берое не се затрудни с черногорци в Балканската лига (видео)

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани