7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАБогданович не харесва американския начин на живот

Богданович не харесва американския начин на живот

Сърбинът призна кои са неговите идоли

Една от звездите на сръбския баскетбол Богдан Богданович признава, че не е особено впечатлен от живота отвъд океана. Шампионът в Евролигата с Фенербахче от 2017 г. смята, че хората в САЩ са студени и гледат на нещата като на бизнес.

В САЩ всичко е различно. Хората не са толкова топли. Общуват и са готини, но гледат на нещата по-скоро като на бизнес. Имам приятели, но проблемът в баскетбола е, че ситуацията постоянно се променя. Двама души ми помогнаха да се приспособя към американския начин на живот – Владе Дивац и Педжа Стоякович. Заради тях ставах като малък през нощта, за да гледам НБА, признава Богдан Богданович.

Сребърният медалист от Евробаскет 2017 със Сърбия носи екипа на Сакраменто в най-силното първенство в света през последните три години. През 2019/2020 той записва средно по 15.1 точки, 3.4 борби и 3.4 асистенции в общо 61 мача на “кралете” в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани