11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоОще от светаБивш играч от НБА с остра реакция срещу строгите мерки в Австралия

Бивш играч от НБА с остра реакция срещу строгите мерки в Австралия

Андрю Богът защити обикновените хора в страната си, които са в локдаун за период от два месеца

Бившият баскетболист от НБА Андрю Богът разкритикува остро австралийското правителство за налагането на нови ограничения, свързани с коронавируса в родината му. Шампионът в лигата с Уориърс от 2015 г. вярва, че обикновените хора се справят трудно в изолация, давайки за пример баща си, който е работник.

Баща ми определено нямаше да оцелее в сегашното състояние на нещата. Кой ще плаща ипотеката? Кой би поел плащането на заема му? Знам много добре какво е“, казва Андрю Богът.

Защо не погледнем знаменитостите, спортистите – само 1 или 2% от тях се противопоставят на действията на австралийското правителство. Вие, спортистите и влиятелните, стоите зад всички тези спонсори и маркетолози, които прокарват реклами към обикновените хора. Защо не ви чуваме? Защо мълчите„, гневи си участникът на 3 Олимпиади с Австралия.

Шампион в НБА слага край на кариерата си (видео)

Aвстралия е в строг локдаун, който ще трае два месеца, но и това не може да ограничи пандемията, като преди ден страната регистрира над 1000 новозаразени, което е рекорд от началото на кризата с коронавируса.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани