17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияБерое, Хебър и Бавни и яростни с победи в ББЛ, А група

Берое, Хебър и Бавни и яростни с победи в ББЛ, А група

Ето и всички резултати от последните срещи

Берое нанесе първо поражение на Ямбол юношеското дерби на ББЛ, А група, Регион Юг. Старозагорци взеха победата след оспорван двубой със 73:68. Дамян Минков изигра силен мач за победителите и наниза 24 точки плюс 11 борби. С 19 се отличи рожденикът Младен Георгиев. За Ямбол страхотен мач изигра капитанът Златомир Дончев, който се разписа с 16 точки и овладя 20 борби.

Интересна среща имаше и между Несебър и Академик Пловдив от същия регион. Несебър спечели срещу юношеския тим на пловдивчани с драматичното 78:77. Стоян Милчев бе най-полезен за победата, като завърши с 34 точки и 11 борби. Даниел Димитров се отчете с 15 точки и 7 борби. За Академик над всички с 28 точки и 17 борби бе Кръстомир Михов.

Хебър се върна на победния път в ББЛ, А група, мъже, Регион Запад. Пазарджиклии записаха девети успех в първенството след 76:69 срещу Фаб Файв. Веселин Веселинов приключи с 16 точки за Хебър. 11 добави Вангел Илиев. Спас Николов завърши с 19 точки и 12 борби за Фаб Файв.

Атлетик остава без победа вече 10 мача, като в последния отстъпи на Енигма Фойерверк със 50:70. Христо Гатев вкара 15 точки за успеха, а 12 добави Андрей Дюлгеру, допълнени от 11 борби. Рикардо Масарфа реализира 11 точки за Атлетик.

Бавни и яростни продължава перфектното си представяне в ББЛ, А група, Център и през 2021 г., след като се справи с Чавдар Троян с 84:57. Максим Генов бе над всички за победителите с 28 точки, а Венцислав Георгиев се отчете с 20, 10 борби и 7 асистенции. За Чавдар Камен Пенчев бе най-добър с 14 точки.

Първа победа за сезона записа Локомотив Горна Оряховица след 61:56 над Чардафон. Радостин Папазов завърши с 26 точки и 7 борби за успеха. С по 18 точки и 11 борби приключиха Фурууа Брендакс и Пеньо Нацкин. Боримир Алексиев се отчете с 15 точки за Чардафон.

Още резултати от ББЛ, А група можете да намерите тук

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани