5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаБерое се бори, но отстъпи на израелци в края (видео)

Берое се бори, но отстъпи на израелци в края (видео)

На свой терен старозагорци загубиха от Апоел Беер Шева в Балканската лига

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое допусна трета загуба в Балканската лига през този сезон. В своята зала „Общинска“ отборът на Бойко Миленков не успя срещу Апоел Беер Шева след 77:84 в двубой от редовния сезон в турнира. Старозагорци имат актива си и 3 победи, като заемат четвърто място в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Александър Тодорович вкара 21 точки за Берое. Келси Барлоу добави 15 и 7 борби. Михаил Комбаков и Дариъс Хол отбелязаха по 12 точки, като първият направи и 7 асистенции, докато вторият финишира със 7 откраднати топки.

Дейвид Ефианай бе най-резултатен за Апоел Беер Шева с 23 точки. Егор Кулечов се отчете с 13 и 9 борби.

И ОЩЕ: Дарин Иванов и Робърт Георгиев днес не играха за Берое по медицински причини.

РАЗВИТИЕТО: Двата отбора стояха равностойно на терена до средата на втората част, но след това Берое излезе напред с 40:32 след успешни акции на Михаил Комбаков и Александър Тодорович. Апоел обаче не се забави и направи серия от 13-0, дело на Нета Сегал, Бем Мур и Егор Кулечов за 45:40 в своя полза след 20 минути.  

След паузата българският тим стоеше близо до съперника, като в края на третия период дори излезе напред с 5 точки, след като Александър Андреевич, Келси Барлоу и Мартин Стефанов бяха точни. Дейвид Ефианай все пак намали до 62:65. През последната четвърт Берое стигна до преднина от 6 точки, но израелците обърнаха за 71:68, водени от Дейвид Ефианай. Старозагорци обаче не се отказваха и 2.37 мин. преди края изравниха за 77:77, но Апоел отговори със 7 безответни точки и си гарантира победата. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 февруари Берое ще излезе срещу Пея.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – АПОЕЛ БЕЕР ШЕВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани