10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияБерое не срещна трудности срещу Черно море Тича (видео)

Берое не срещна трудности срещу Черно море Тича (видео)

Старозагорци спечелиха за седми път в НБЛ през сезона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое спечели за втори път в последните си три мача в НБЛ. В своята зала „Общинска“ тимът на Бойко Миленков не се затрудни срещу Черно море Тича след 99:64 в двубой в 13 кръг в мъжкия ни елит. Старозагорци са с баланс от 7-6, като заемат пето място в класирането, докато варненци имат 1 успех и 11 поражения и са 10-ти.

И ОЩЕ: За Берое се завърна капитанът Александър Янев, който бе извън игра за две седмици, заради вирус. Крилото се разписа с 16 точки, 7 борби, 4 асистенции и 2 откраднати топки за 20 минути на терена.

НАЙ-ДОБРИ: Обина Олека и Антон Кук вкараха по 19 точки за Берое, като първият овладя и 11 борби плюс 6 асистенции. Мартин Сотиров добави 18. Седариан Рейнс грабна 13 борби.

Веселин Георгиев бе най-резултатен за Черно море Тича с 16 точки. Мартин Коцев остана с 10 и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Старозагорци наложиха своето темпо още през през първата част и чрез Антон Кук, Обина Олека и Мартин Сотиров излязоха напред с 29:9. До почивката въпреки усилията на Веселин Георгиев и Мартин Коцев, Берое продължи да държи нещата под контрол, за да постави на таблото 54:26 в своя полза. След паузата домакините не намалиха оборотите и стигнаха до аванс от 35 точки, за да фиксират крайното 99:64.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 януари Берое ще гостува на Рилски спортист, а три дни по-късно Черно море Тича ще излезе срещу Академик Пловдив.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани