10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияБез промяна на цените на билетите за мачовете на Рилски спортист

Без промяна на цените на билетите за мачовете на Рилски спортист

От самоковския клуб пускат и абонаментни карти

Рилски спортист определи цените на билетите и на абонаментните карти за новия сезон. От официалния сайт на самоковци съобщават, че пропускът за един мач в “Арена Самоков” ще бъде 5 лв. през 2020/2021.

Картите ще бъдат няколко вида – обикновени за едно лице, като те са с цена от 60 лв., семейни – за две лица, като те ще струват 70 лв. и намалени – за ученици, студенти и за хора с принос към спорта в града, с цена от 25 лв. Децата под 12 г. се допускат без билет в залата, но с придружител на възраст над 18 г.

Сезонните пропуски са поименни с определени сектор, ред и място. Те ще важат за всички домакински срещи на Рилецо от редовния сезон в НБЛ, в плейофите и от турнира ФИБА Къп.

Заявки се приемат на bk_rilski_sportist@abv.bg или на касата на „Арена Самоков“ преди всеки домакински мач на Рилски спортист. Те трябва да включват три имена, дата на раждане, вид на картата, предпочитан сектор и ред.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани