9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаБез Везенков Олимпиакос се предаде пред “детелините” (видео)

Без Везенков Олимпиакос се предаде пред “детелините” (видео)

Тимът на българина вече е 12-ти в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Александър Везенков, който има проблем с коляното, Олимпиакос допусна 13-та загуба в Евролигата през този сезон. Тимът на българина отстъпи на големия си съперник Панатинайкос със 77:88 у дома в сблъсък, който бе част от 24 кръг. “Червено-белите” имат в актива си и 11 победи, което ги поставя на 12-то място, а “детелините” са 15-ти с баланс от 9-14.

НАЙ-ДОБРИ: Шакил МакКисик бе най-резултатен за Олимпиакос с 20 точки и 5 борби. Хасан Мартин вкара 11.

Хауърд Сант-Рус завърши с 20 точки за Панатинайкос. Лефтерис Бохоридис и Костас Митоглу добавиха по 15. Арън Уайт остана с 12 точки и 7 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Гостите бяха без грешка от линията за изпълнение на наказателни удари – 25/25. Това изравни второто най-добро постижение в турнира на богатите от фаул линията без пропуск след 34/34 на Реал Мадрид срещу Урал Грейт през март 2002 г.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 февруари Олимпиакос на Александър Везенков ще гостува на Анадолу Ефес, а ден по-късно Панатинайкос ще спори с ЦСКА Москва.

СТАТИСТИКАТА ОТ ОЛИМПИАКОС – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани