18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориБезгрешни! 3 от 3 за девойките на европейския Чалънджър (видео)

Безгрешни! 3 от 3 за девойките на европейския Чалънджър (видео)

Националките до 18 г. биха и Северна Македония

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Националният отбор на България за девойки продължава да ниже победи на европейския Чалънджър. В столичната зала „Триадица“ тимът на Лъчезар Коцев надви Северна Македония с 64:55 в третия си мач от група D на турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Деана Стояновска поведе колоната на реализаторите за България с 22 точки. Илияна Георгиева добави 20, 8 борби и 5 асистенции. Микаела Дамянова овладя 16 борби, които гарнира с 9 точки и 6 асистенции.

Ива Чолакоска бе най-добра за Северна Македония с 22 точки и 7 борби. Мария Димитриевики остави срещу името си 13, 8 борби и 8 асистенции. Христина Ставревска грабна 11 борби.

КЛЮЧЪТ: Нашите контролираха нещата през по-голямата част от времето, като дадоха само една част на съперника – след 17:11 в третия период. Националките до 18 г. показаха по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 40.9% срещу 32.7% за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Девойките имат баланс от 3-0, а на 31 юли ще играят срещу другия непобеден тим на турнира – Словения.

СТАТИСТИКА ОТ БЪЛГАРИЯ 18 – СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ 18

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани