21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаБарселона с нов капитан (видео)

Барселона с нов капитан (видео)

Лентата при каталунците отива на ръката на Пиер Ориола

Барселона се сдоби с нов капитан след напускането на Анте Томич. Лентата при каталунците от началото на новия сезон ще бъде носена от Пиер Ориола, съобщава официалният сайт на клуба.

Според информацията, при евентуално отсъствие от терена на 27-годишния испанец, капитан на Барса ще бъда Никола Миротич или Адам Ханга. По-рано през това лято Пиер Ориола удължи договора си с Барселона до 2024 г.

За мен това е една сбъдната мечта, но и огромна отговорностЩе се опитам да помагам на съотборниците си, да бъда от полза на треньорите и да покажа на целия свят какво значи да си капитан на Барселона. Получавал съм много съвети от Роджър Гримау и знам, че те ще ми бъдат от полза. През годините съм имал много примери за капитани и се надявам и аз съм такъв”, сподели 208-сантиметровото тежко крило, който има общо 189 двубоя в испанския елит и в Евролигата с екипа на Барса от 2017 г. насам.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани