9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаБарселона се сгромоляса в Тел Авив (видео)

Барселона се сгромоляса в Тел Авив (видео)

Макаби стана първият отбор, победил каталунците в Евролигата през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив стана първият отбор, нанесъл загуба на Барселона в Евролигата през 2021/2022. Това се случи, след като „жълтите“ не оставиха шансове на съперника след 85:68 у дома. Това бе четвърта поредна победа за израелския гранд, който има баланс от 5-2 и заема пето място в класирането. Каталунците имат актив от 6 успеха и 1 поражение, колкото и Армани Милано на върха.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Нънали отбеляза 17 точки за Макаби Тел Авив. Скоти Уилбекин добави 16 и 5 асистенции. Дерик Уилямс се отчете с 12 точки.

Кори Хигинс бе най-резултатен за Барселона с 20 точки. Никола Миротич остана с 16 и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините стартираха ударно и след 10 минути игра дръпнаха с 31:18 след серия от 8-0. До почивката преднината им набъбна до 20 точки за 56:36, след като демонстрираха успеваемост от тройката 60% и 60% от средно разстояние. Барса така и не успя да спре съперника, като единственото, което сътвори, бяха 8-те безответни точки за начало на третия период.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 ноември Макаби Тел Авив ще гостува на Баскония, а ден по-рано Барселона ще има за съперник Армани Милано.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани