12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаБарса с 4 поред в Евролигата (видео)

Барса с 4 поред в Евролигата (видео)

Каталунците спасиха кожата срещу Монако след драма с продължение

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона излезе начело в Евролигата, достигайки до четвърти пореден триумф. Каталунците минаха през драма с продължение, но оцеляха срещу Монако с 85:81 като гости в мач от 4 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Брандън Дейвис наниза 27 точки за Барселона, допълнени от 10 борби. Никола Миротич добави 14 и 5 борби. Николас Лапровитола и Ник Калатес вкараха по 12 точки, като вторият овладя и 11 борби плюс 5 асистенции.

Майк Джеймс бе най-резултатен за Монако с 16 точки и 5 борби. Уил Томас отбеляза 15 в допълнение към 9 борби. Лео Вестерман остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Лео Вестерман изведе Монако напред със 75:73 с успешен наказателен удар 12 секунди преди края на редовното време. Кожата на Барса спаси Брандън Дейвис с кош за 75:75, с което прави мача в продължение. В допълнителните 5 минути гостите дръпнаха с 5 точки чрез Кори Хигинс и Ник Калатес, което се оказа достатъчно за успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 октомври Барселона ще приеме Зенит, докато Монако ще гостува на Баскония.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани