13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаБарса си бетонира върха в редовния сезон на Евролигата (видео)

Барса си бетонира върха в редовния сезон на Евролигата (видео)

Каталунците спечелиха дербито с Фенербахче

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона си гарантира първото място в редовния сезон на Евролигата. Каталунците биха Фенербахче с 82:73 като гости в мач от 33 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският гранд е на върха с 24 успеха и 9 поражения, докато турците са пети с баланс от 20-13.

НАЙ-ДОБРИ: Кайл Курич вкара 16 точки за Барселона. Брандън Дейвис добави 13 и 9 борби. Никола Миротич приключи с 12 точки и 6 борби.

Марко Гудурич бе най-добър за Фенербахче с 19 точки. Кайл О`Куин се разписа със 17 точки и 5 борби. Нандо Де Коло остана с 12 точки и 6 асистенции.

И ОЩЕ: Проблемите за домакините се увеличиха още през първото полувреме. Toгава „фенерите“ останаха без Ян Весели, който напусна терена с контузия в глезена и повече не се завърна. Националът на Чехия игра 6 минути, в които остави срещу името си 2 точки, 3 борби и 2 асистенции.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани