21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаБалкан с два варианта за ФИБА Къп (видео)

Балкан с два варианта за ФИБА Къп (видео)

При единия ботевградчани ще играят с Рилски спортист

Балкан може да се озове в една група с Рилски спортист във ФИБА Къп през новия сезон. Това стана ясно по време на жребия в Мюнхен, който се проведе по-рано днес.

Ботевградчани ще участват във ФИБА Къп, ако не успеят да си осигурят място в групите на Шампионската лига. Първият им съперник в квалификацията там ще бъде Минск.

Селекцията на Йовица Арсич може да се озове в група B на ФИБА Къп, ако не успее във втория кръг на квалификацията на ШЛ. В този поток ще бъдат Рилски спортист и украинските Прометей и Киев.

В случай че Балкан отпадне в първия кръг на пресявките в Шампионската лига, то тогава “зелените” ще се озоват в група G. Там са още съставите на австрийския Капфенберг и руския Парма, който участва в силната ВТБ Лига.

Ето и пълният жребий във FIBA Europe Cup през 2020/2021: 🏀⛹️

Публикувахте от BBALL.BG в Вторник, 18 август 2020 г.

Общо 16 отбора подадоха заявки за участие във ФИБА Къп през новия сезон, а други 11 ще се включат в турнира след приключване на квалификацията в ШЛ. Тимовете са разделени в шест групи по четири отбора, като в една има само три състава.

Яснота около началото на турнира ще има на 1 септември след заседание на Борда на ФИБА Европа.

Вижте пълен запис на жребия във ФИБА Къп:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани