12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаБайерн Мюнхен удари Макаби в Тел Авив (видео)

Байерн Мюнхен удари Макаби в Тел Авив (видео)

Владимир Лучич с лично постижение в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Владимир Лучич изведе Байерн Мюнхен до втори успех в Евролитата през новия сезон. Сърбинът бе с ключов принос за триумфа на тима си над Макаби Тел Авив с 85:82 като гост в мач от 3 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: 31-годишният Лучич реализира рекордните за себе си с екипа на Байерн в турнира 26 точки, като бе 8/9 от линията за изпълнение на наказателни удари. Пол Зипсър се отчете с 16. Джейлън Рейнълдс се разписа с 14 точки.

Скоти Уилбекин бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 27 точки и 7 асистенции. Анте Зизич остана с 19 и 6 борби.

ПОВРАТНА ТОЧКА: 2 минути преди финалната сирена Владимир Лучич не трепна зад дъгата, а гостите дръпнаха с 80:74. В последните 60 секунди добрата работа в защита на Отело Хънтър също допринесе за триумфа на германския тим, който е втори пореден в Евролигата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 октомври Байерн Мюнхен ще гостува на Фенербахче, а Макаби Тел Авив ще играе срещу Олимпиакос на Александър Везенков в Пирея.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани