18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаБайерн Мюнхен удари Армани Милано за 23 секунди (видео)

Байерн Мюнхен удари Армани Милано за 23 секунди (видео)

2-2 в серията от 1/4-финалите в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Байерн Мюнхен доказа защо е в плейофите на Евролигата през този сезон. Тимът на Андреа Тринкиери надви Армани Милано с 85:82 у дома, за да изравни до 2-2 победи в серията от 1/4-финалите в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Уейд Болдуин завърши с 18 точки за Байерн Мюнхен. Пол Зипсър добави 16 и 5 борби. Владимир Лучич и ДжаХуан Джонсън вкараха по 12 точки.

Малкълм Дилейни бе най-резултатен за Армани Милано с 28 точки, като бе 10/12 от линията за изпълнение на наказателни удари. Шейвън Шийлдс остана със 17.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: 1.23 мин. преди края гостите изравниха за 80:80, а малко след това и поведоха с кош на Малкълм Дилейни. Успешна акция на Владимир Лучич и няколко негови точни наказателни удара донесоха успеха на германците с крайното 85:82. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: Решителният пети мач от серията между Армани Милано и Байерн Мюнхен ще бъде на 4 май на италианска земя.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани