11.4 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаБайерн Мюнхен матира АСВЕЛ в края (видео)

Байерн Мюнхен матира АСВЕЛ в края (видео)

Немският отбор регистрира третия си успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Байерн Мюнхен записа трета победа в Евролигата през този сезон. Момчетата на Андреа Тринкиери оцеляха срещу АСВЕЛ след 75:74 като гости в мач от 9 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Немският тим има в актива си и 6 загуби и заема 15-то място в класирането, докато френският отбор е със същия баланс – 3-6 и е 14-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Владимир Лучич се отчете с 13 точки и 5 борби за Байерн Мюнхен. По 12 добавиха Ник Уейлър-Баб и Андреас Обст. Огъстин Рубит вкара 10 точки и 6 борби.

Нандо Де Коло бе най-резултатен за АСВЕЛ с 15 точки. Джона Матюс финишира с 13. Йосуфа Фал остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите започнаха по-съсредоточено и поведоха с 25:15 след 10 минути игра, водени от Андреас Обст и Ник Уейлър-Баб. През втория период Нандо Де Коло държеше АСВЕЛ близо за 33:42, след като вкара 8 точки.

След паузата домакините заложиха на защитата и в края на третия период стигнаха до равенство за 53:53. През последната четвърт отборът на Ти Джей Паркър бе напред с 6 точки след кош на Ретин Обасохан за 71:65, но Байерн не се отказа и помощта на Найлс Гифи и Огъстин Рубит стигна до пълен обрат с крайното 75:74.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 ноември Байерн Мюнхен ще има за съперник Монако, докато същия ден АСВЕЛ ще гостува на Панатинайкос. 

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани