10.3 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано запазва Кайл Хайнс

Армани Милано запазва Кайл Хайнс

В италианския клуб не губят време и вече работят по селекцията си за следващия сезон

Армани Милано е близо до ново споразумение с един от най-опитните играчи в Евролигата Кайл Хайнс. 4-кратният първенец в турнира на богатите най-вероятно ще остане в отбора на Еторе Месина още една година, съобщават медиите в Италия.

35-годишният баскетболист се присъедини към Армани Милано през 2020 г. след седем сезона с ЦСКА Москва. Носител на 2 Купи на Италия и 1 Суперкупа. Защитник №1 в Серия А през миналия сезон.

През 2021/2022 Кайл Хайнс оставя срещу името си средни показатели от 8 точки, 5.3 борби и 1.8 асистенции в 36 мача на Евролигата. Тимът му обаче отстъпи на Анадолу Ефес след 1-3 победи в плейофите на най-силната клубна надпревара на Стария континент.

Армани Милано не губи време и вече започна работа по селекцията си за следващия сезон. От клуба са се разбрали с Кевин Пангос, а освен това, проявяват интерес към Йоханес Войтман и Брандън Дейвис.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани