8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБААнтъни Дейвис сред 10-те на Лейкърс, които могат да станат свободни агенти

Антъни Дейвис сред 10-те на Лейкърс, които могат да станат свободни агенти

За "езерняците" може да се окаже трудно да запазят шампионския си състав

За Лос Анджелис Лейкърс може да се окаже трудно да запазят шампионския си състав. Според медиите отвъд окена, 10 баскетболисти на “езерняците” могат да се превърнат в свободни агенти в следващите месеци.

🏆 NCAA 2012🥇 Olympics 2012🏆 FIBA Basketball World Cup 2014🏆 NBA 2020Grand Slam completed for AD ✅📖 http://bit.ly/AD_History

Публикувахте от FIBA в Сряда, 14 октомври 2020 г.

Сред тях е и една от звездите на тима от Ел Ей Антъни Дейвис, който все пак има и опция за още един сезон в договора си. Бившият възпитаник на университета Кентъки се присъедини към Лейкърс през миналото лято и още в първата си година с тях завоюва златото в най-силното първенство в света.

Участникът в 7 издания на Мача на звездите в НБА се отличи със силни изяви в плейофите и във финалите срещу Маями през 2019/2020. В последната серия в лигата той реализира средно по 25 точки, 10.7 борби и 3.3 асистенции при успеваемост в стрелбата от игра 57%. Той стана първият с титла от НБА, злато от Олимпиадата през 2012 г. в Лондон, злато от световното първенство в Испания през 2014 г. и трофей от NCAA отпреди осем години.

Останалите играчи, които могат да напуснат Лейкърс са Кентавиус Колдуел-Поуп, Ейвъри Брадли, Джавел Макгий, Дуайт Хауърд, Маркийф Морис, Рейджон Рондо, Джей Ар Смит, Дион Уейтърс и Джаред Дъдли. Петима от тях имат вариант и да останат в клуба.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани