8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБААнтъни Дейвис посвети триумфа на Лейкърс на Коби (видео)

Антъни Дейвис посвети триумфа на Лейкърс на Коби (видео)

Той беше по-големият ни брат, каза още баскетболистът на "езерняците"

В първия си сезон в редиците на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис стана шампион в НБА. След края на мач №6 от финалната серия в лигата срещу Маями бившият възпитаник на университета Кентъки не скри вълнението си, заради златото.

След като се случи тази трагедия през януари, всичко, което искахме да направим и сторихме, беше заради Коби. Ние не го подведохме. Щеше да бъде страхотно да сложим край на серията с екипите в негова памет. Този път бяхме още по-агресивни на терена, в защита и в нападение”, коментира пред медиите отвъд океана Антъни Дейвис.

Знаем, че Коби ни гледа и се гордее с нас. Ванеса се гордее с нас. Клубът е горд с нас. Това означава много за всички ни. Коби беше по-големият брат за всички нас и ние направихме това за негo”, добави 27-годишният баскетболист, който заедно със съотборника си Леброн Джеймс получи поздравления и от една от легендите на Маями Дуейн Уейд.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани