24.8 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоUncategorizedАндрей Иванов: Резултатите ще дойдат, просто трябва да проявим търпение

Андрей Иванов: Резултатите ще дойдат, просто трябва да проявим търпение

Допуснахме пак същите грешки, сподели центърът на Ямбол

“Не знам за кой пореден мач нещата не се получават. Говорим в съблекалнята, че трябва да излизаме с голяма енергия, а след това не се случва така. След това в края на двубоя постоянно се опитваме да догонваме. Особено срещу по-силните отбори това не вярвам да се случи. Не, че не вярвам, но ще бъде по-трудно да стане, защото те имат повече класа. Допуснахме пак същите грешки като тези срещу Черноморец. Първото полувреме не играхме толкова добре, а след това се опитвахме да ги догоним. Дано след паузата по празниците всеки малко да се отърси и съм убеден, че след Нова година резултатите ще дойдат„, сподели баскетболистът на Ямбол Андрей Иванов след загубата на тима си от Спартак с 80:83.

Не мисля, че този цикъл от мачове през няколко дни влияе толкова, но все пак в тази обстановка, в която се намираме в страната, не всеки е свикнал да играе. Не всеки е в такава добра форма за такава ситуация. Но това е положение и трябва да играем. Дано всички да са здрави и да тренираме, защото е неприятно да се играе така„, допълва центърът на ямболския тим, който бе сред най-добрите в Плевен, приключвайки с 10 точки и 8 борби.

Срещу Балкан очаквам да се раздадем. Все пак ще излезем срещу последния шампион на България. Отбор като нас може само да израства в такива мачове. Излизаме максимално готови. Никога не сме излизали, за да загубим. Това е абсурдно. Мисля, че резултатите ще дойдат и при нас. Просто трябва да изчакаме и да проявим търпение„, каза още Андрей Иванов.

Спартак строши каръка в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани