5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес с Шейн Ларкин в Пирея

Анадолу Ефес с Шейн Ларкин в Пирея

Гардът се завърна в редиците на турския гранд

Шейн Ларкин вече е в Турция, като се очаква да бъде на линия за Анадолу Ефес срещу Олимпиакос на Александър Везенков в Евролигата. Гардът ще поднови тренировки с турския гранд още тази седмица, съобщават медиите в южната ни съседка.

Най-вероятно двубоят от 6 кръг в турнира на богатите ще бъде първи за Шейн Ларкин през 2020/2021. Срещата трябва да се проведе на 30 октомври (петък) от 21.00 ч. в Двореца на мира и дружбата в Пирея.

Според треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман, предстои Шейн Ларкин да премине медицински преглед, след кoeто ще стане ясно какво точно е състоянието му в момента.

Анадолу Ефес е с баланс от 1-3 в Евролигата през този сезон, като със сигурност ще има нужда от реализаторските умения на Шейн Ларкин, който през миналия сезон записва средно по 25.8 точки. Тимът му бе лидер в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент с 24-4 през 2019/2020, но сезонът бе отменен.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани