8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес обърна Фенербахче в първото за сезона турско дерби в Евролигата...

Анадолу Ефес обърна Фенербахче в първото за сезона турско дерби в Евролигата (видео)

Селекцията на Ергин Атаман заличи пасив от 12 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес триумфира в първото за 2021/2022 турско дерби в Евролигата. Това се случи, след като селекцията на Ергин Атаман надделя над Фенербахче с 89:84 като гост в мач от 12 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Това бе четвърти пореден успех за шампиона в турнира от миналия сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Шейн Ларкин изнесе най-силния си двубой през 2021/2022, като се отчете с 25 точки за Анадолу Ефес плюс 7 асистенции. Тибор Плайс добави 17. Василие Мицич вкара 14 точки.

Мариал Шайок бе най-резултатен за Фенербахче с 18 точки. Нандо Де Коло завърши с 14, 5 борби и 5 асистенции. Ян Весели остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Ефес заличи пасив от 12 точки, с които изоставаше през четвъртия период. Момчетата на Ергин Атаман отбелязаха последните 8 точки в срещата, за да стигнат до пълен обрат и шеста победа в Евролигата с крайното 89:84.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 декември Анадолу Ефес ще приеме Барселона, а ден по-рано Фенербахче ще играе срещу Монако.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани