21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес не се затрудни срещу ПАО (видео)

Анадолу Ефес не се затрудни срещу ПАО (видео)

Турският гранд се изправи след две поредни загуби в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес се изправи след две поредни загуби в Евролигата. На свой терен селекцията на Ергин Атаман не остави шансове на Панатинайкос след 88:69 в среща от 15 кръг в турнира на богатите. Турският гранд е с баланс от 8-7 и заема седмо място в класирането, докато „детелините“ са 13-ти с 6 успеха и 9 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Уил Клайбърн бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Анадолу Ефес – 23 точки и 10 борби. Василие Мицич добави 19, 5 борби и 8 асистенции. Брайънт Дънстън се отчете с 13 точки и 8 борби.

Дуейн Бейкън бе най-резултатен за Панатинайкос с 20 точки. Дерик Уилямс остана с 13.

КЛЮЧЪТ: Домакините направиха повече асистенции – 21 срещу 14 завършващи подавания за ПАО. Освен това, Анадолу Ефес демонстрира по-добра успеваемост в стрелбата от средно разстояние – 56% срещу 46.7% за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 декември Анадолу Ефес ще гостува на Макаби Тел Авив, докато ден по-късно Панатинайкос ще има за съперник Олимпиакос на Александър Везенков в първото за сезона гръцко дерби в Евролигата.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани