13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Чувствам се добре, щом побеждаваме, това ме прави още по-щастлив

Алекс Симеонов: Чувствам се добре, щом побеждаваме, това ме прави още по-щастлив

На почивката треньорът ни показа грешките, опитахме се да ги изчистим и нещата се получиха, допълни крилото на Рилски

Чувствам се добре, щом побеждаваме, това ме прави още по-щастлив. Играта ни спори, имаме победи, така че при нас всичко в момента от гледна точка на представяне е позитивно, с изключение на ФИБА Къп, където не можахме да постигнем всичко, което си бяхме поставили за цел, но това е минало и гледаме напред. Изключително физически мач, особено през първото полувреме. Трябва да се играе още по-физически баскетбол, а не с фаулове, защото се видя в европейските мачове и световните квалификации, че се играе точно по такъв начин и смятам, че, ако това нещо бъде подтиквано в българския баскетбол, то ще е от полза за нас като играчи, като клубове и изобщо за всички“, бе мнението на баскетболиста на Рилски спортист Алекс Симеонов след успеха над Балкан с 85:73.

„Видяхте, дойде една Босна и ни надигра с това нещо. Този път съдиите пуснаха такъв тип игра и смятам, че по този начин ние, отборът на Балкан и всеки един отбор ще израства и ще върви напред. Конкретно, на почивката треньорът ни показа грешките, опитахме се да ги изчистим и нещата се получиха. Като цяло мисля, че контролирахме мача през цялото време, без една кратка част във втората четвърт. В третата, която всички специалисти твърдят, че е най-важна, си свършихме добре работата и до края издържахме на напъните на Балкан да ни обърнат“, допълни крилото, който се разписа с 16 точки срещу ботевградчани. 

Балкан не развали перфектния баланс на Рилски спортист

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани