1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияАлександър Чакмаков: ЦСКА има силен отбор

Александър Чакмаков: ЦСКА има силен отбор

Нашите привърженици чакаха твърде много това завръщане в НБЛ, каза още членът на Управителния съвет на столичния клуб

От ЦСКА се похвалиха, че още в първите минути след старта на кампанията по продажба на абонаментни карти за новия сезон са дошли и първите заявки за годишни пропуски. Ръководството на „червените“ е предвидило издаването на 200 сезонни карти, а останалите места ще се продават с билети преди всеки мач. Подкрепата от трибуните е изключително важна от самото начало на шампионата. В това са убедени в лагера на „армейците“.

Истината е, че нашите привърженици чакаха твърде много това завръщане в НБЛ и затова интересът е голям. Благодарение на генералния ни спонсор ЦСКА не само се завърна в професионалния баскетбол, но и има силен отбор, готов да се пребори с всеки съперник„, обясни членът на Управителния съвет на столичния клуб Александър Чакмаков.

ЦСКА ще се завърне в родния шампионат след 13-годишна пауза следващия месец. В края на втората седмица на октомври отборът на Росен Барчовски ще се изправи срещу Спартак Плевен на старта на сезона в НБЛ.

Росен Барчовски за ЦСКА: Момчетата тренират много отдадено

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани