12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: Сритаха ни задниците

Александър Дяковски: Сритаха ни задниците

Всичко приключи за по-малко от 10 минути, заяви наставникът на Спартак

Сблъскахме се с товарния влак. Срамно представяне от наша страна, нямаме абсолютно никакво извинение. Направо ни сритаха задниците. Във втората четвърт ни направиха серия от 22-6, а оттам разликата стана 15 точки за тях на полувремето. В съблекалнята коментирахме, че най-важното беше това как ще влезем в третата част. Ако допуснем 2-3 безответни коша, всичко ще приключи. Точно това стана, нямаше и 2-3 минути, след което взехме прекъсване. Там настроението ни се изпари и мачът завърши. Разбирам момчетата, че ги е яд в такива моменти, защото искахме да зарадваме тези хора, които са дошли в залата да ни гледат. Всичко приключи за по-малко от 10 минути„, не скри разoчарованието си от загубата на Спартак треньорът Александър Дяковски.

Балкан мина като хала в Плевен

„През следващите две седмици трябва да наблегнем на няколко неща. Трябва да се възстановим много сериозно физически. Много е важна и менталната част, защото вече имаме две загуби. Втората дори не става за коментиране. Трябва да поработим и чисто баскетболно, защото в две срещи сме с над 20 грешки, което ни лишава от победа срещу всеки тим, независимо кой е той„, допълни наставникът на плевенчани, които ще почиват по програма в следващия кръг. 

Надявам се Венелин Христов и Радослав Кочев да са готови за следващия мач. Вени трябва да мине на преглед след края на неговата физиотерапия. След това ще видим какво е положението с него“, обърна внимание на ситуацията с контузиите в Спартак Александър Дяковски.

„По време на подготовката си разменихме по една победа с Черно море. Очаквам много тежък двубой след две седмици в нашата зала. Нищо няма да ни се поднесе даром, освен ако не си го извоюваме, особено срещу отборите от нашата черга. Срещу тях също ще берем ядове, ако изглеждаме по този начин, както изглеждахме срещу Балкан“, завърши треньорът на тима от Града под Панорамата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани