12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: Получихме страшно много точки на транзиция през първото полувреме

Александър Дяковски: Получихме страшно много точки на транзиция през първото полувреме

Влязохме в мача с много ниска енергия, добави наставникът на Спартак

Влязохме в мача с много ниска енергия, а Левски – точно обратното. Ние го очаквахме, защото след двубоя с Черноморец и загубата им, беше ясно, че ще са пределно мотивирани да се докажат. Трудно ни вървеше играта в нападение, получихме страшно много точки на транзиция през първото полувреме. Това вдигна разликата драстично. Момчетата от Левски взеха да се чувстват комфортно на терена и до края срещата просто се доиграваше“, коментира представянето на своя Спартак в София треньорът Александър Дяковски след поражението от Левски Лукойл с 67:100.

Левски Лукойл си изкара яда на Спартак

За плевенчани пореден дабъл-дабъл оформи Димитър Маринчешки – 18 точки и 11 борби, но усилията му не стигнаха в този двубой.

Слаб мач за нас. Не успяхме да отговорим на агресията на Левски. Не сме готови да играем в подобен цикъл през три дни и да бъдем конкурентноспособни срещу отборите от Топ 4. Сега просто не ни остава нищо друго, освен да се стягаме и да покажем по-добро лице в следващите мачове. Предстоят двубои срещу преките ни конкуренти за разпределение на по-задните места в класирането и вярвам, че срещу тях ще играем по-добър баскетбол, с повече качество и това ще ни донесе и необходимите победи„, каза крилото на Спартак.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани