17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: Най-важното бе да играем с енергия и агресия до последната...

Александър Дяковски: Най-важното бе да играем с енергия и агресия до последната минута

Бяхме преобразени срещу Берое, добави наставникът на Спартак

Спартак финишира трети на турнира, чийто домакин бе през миналия уикенд. Плевенчани победиха Берое с 94:84 в мача за третото място на надпреварата, която се проведе в зала „Балканстрой“.

Наставникът на Спартак Александър Дяковски сподели впечатленията си от играта на своя отбор, а освен това, внесе яснота около здравословните му проблеми. Ето и какво каза той:

В съблекалнята си говорихме с момчетата, че е много важно в този мач да се вдигнем духом, защото бяхме понавели глави след представянето ни на полуфинала срещу Рилски спортист. Най-важното беше да играем с енергия и агресия до последната минута, независимо, че по този начин съставът се скъси още повече. Смея да твърдя, че го направихме перфектно. Момчетата нямаха нужда от много приказки, осъзнаха какво трябва да направят след срещата с Рилски“, заяви Александър Дяковски.

„Бяхме преобразени срещу Берое, особено от гледна точка на емоцията и енергията. Имахме и тежки моменти, в които допуснахме по-голяма преднина и изпаднахме в някакви психологически дупки. Благодарение на това, че бяхме заедно и не намалихме този ентусиазъм, успявахме да се връщаме бързо в мача“, добави треньорът на Спартак.

Николай Маринов трябва да мине преглед и след него ще разберем повече за състоянието му. Не знаем все още какво му има, смятаме, че не е сериозно, но трябва да се уверим. По всяка вероятност Максим Корниенко няма да тренира през настоящата седмица. Надяваме се, че Димитър Маринчешки ще бъде отново на линия от сряда, когато подновим тренировки“, завърши Александър Дяковски.

Спартак завърши трети на турнира в Плевен

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани