13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Това трябва да ни бъде за урок (видео)

Александър Везенков: Това трябва да ни бъде за урок (видео)

Не бяхме агресивни, казва още крилото на Олимпиакос

Александър Везенков не остана особено доволен от представянето на Олимпиакос срещу Реал Мадрид в Евролигата. Тимът му загуби с 63:72, макар че той вкара 22 точки.

Не показахме това, което направихме срещу Валенсия. Реал Мадрид е отбор, който насочва атаката си към слабите места на съперника. Не можахме да укажем необходимата съпротива и затова Реал Мадрид победи. С Факундо Кампацо Реал беше по-различен тим, сега са съсредоточени в играта под коша. Не бяхме агресивни„, смята Александър Везенков.

Чувствам се добре от играта си, опитвам се да се справям на позиция 3, макар че това не е моята позиция, щом треньорът иска нещо от мен, аз го правя. Тъжен съм, защото в началото на сезона бяхме наясно, че не трябва да стигаме до този момент, в който да говорим за изпуснати шансове. Все още щяхме да сме в играта, ако не беше един лош период през януари. Това трябва да ни бъде за урок, да видим в какво сме сбъркали и да го поправим за следващия сезон, защото имаме отговорности„, казва още крилото на Олимпиакос.

Вижте най-доброто от Везенков в Мадрид:

Везенков отсрами Олимпиакос в Мадрид (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани