19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков с победа срещу един от бившите си отбори

Александър Везенков с победа срещу един от бившите си отбори

9 точки за крилото срещу Арис в демонстративен двубой

Александър Везенков и Олимпиакос записаха поредна победа в демонстративните мачове, които грандът от Пирея организира в борбата с коронавируса в Гърция. Българинът и тимът му се справиха с Арис с 97:67 в срещата, която се проведе в Двореца на мира и дружбата в Пирея.

206-сантиметровото крило започна сред титулярите за Олимпиакос, като се задържа в игра 19 минути срещу един от бившите си отбори. В тях националът се разписа с 9 точки, 4 борби, 2 асистенции и 1 открадната топка, като бе 4/5 от средно разстояние и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Костас Куфос бе най-добър с 21 точки и 9 борби.

Йоргос Йоргакис бе най-резултатен за Арис с 13 точки. Йоанис Козелуглу остана с 12 и 5 борби.

Почивка в този двубой получиха Костас Слукас, Шакил МакКисик и Василис Спанулис, а с контузии са Костас Папаниколау и Хасан Мартин.

Следващият мач на Александър Везенков и Олимпиакос ще бъде на 26 март срещу Фенербахче. Двубоят ще бъде от програмата на 31 кръг в Евролигата и ще се играе в Пирея.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани