13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаБЕЛГРАД 2022: Александър Везенков: Няма как да съм щастлив с нищо в...

БЕЛГРАД 2022: Александър Везенков: Няма как да съм щастлив с нищо в този мач

Това са тежките моменти на играта, без тях няма как да се изградиш като състезател, сподели българинът след първия мач на Финална четворка в Евролигата

Няма как да съм щастлив с нищо в този мач. Опитахме се, борихме, но за съжаление не успяхме да победим в този двубой. Това е баскетболът. Това са тежките моменти на играта, без тях няма как да се изградиш като състезател и като характер“, сподели баскетболистът на Олимпиакос Александър Везенков след първия си мач от Финалната четворка в Евролигата, която се провежда в Белград.

Не мога да кажа, че има допълнително напрежение. Просто се случва да нямаш ден в стрелбата от тройката. Трябваше да намеря друг начин да помогна на моя отбор, не можах, за съжаление. Това е“, каза още крилото на гръцкия гранд след загубата от Анадолу Ефес със 74:77.

Дадохме им шанс да поведат с 11 точки и да се почувстват добре. След това догонвахме. Не успяхме да наваксаме, те изпуснаха няколко пъти от фаул линията. Не знам, трябва да гледам повторението, може би можеше да играя по-добра защита. Това е баскетболът„, завърши Александър Везенков, който се разписа с 5 точки, 8 борби и 3 асистенции в среща №1 от Файнъл Фор.

Василие Мицич срази Олимпиакос на Везенков с тройка в края и прати Ефес на финал в Евролигата (видео)

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани