11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков за сезона с Олимпиакос: Горд съм с това, което постигнахме...

Александър Везенков за сезона с Олимпиакос: Горд съм с това, което постигнахме всички заедно

Добрите моменти ни направиха щастливи, но трудните моменти ни превърнаха в отбора, който сме днес, допълва крилото

Aлександър Везенков направи кратка равносметка на последния сезон с клубния си тим Олимпиакос. С гранда от Пирея крилото стана шампион и носител на Купата на Гърция, а освен това игра Финална четворка в Евролигата.

Беше страхотен сезон. Аз съм горд с това, което постигнахме всички заедно. Добрите моменти ни направиха щастливи, но трудните моменти ни превърнаха в отбора, който сме днес. Благодаря на моето семейство, на приятелите ми, на всички фенове и на семейството на Олимпиакос. Ще се видим следващия сезон„, написа Александър Везенков в социалната мрежа Instagram.

206-сантиметровият баскетболист изпрати най-силната година в кариерата си, спечелвайки два финала и финиширайки четвърти с Олимпиакос в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Освен това, той бе избран в Идеалния отбор на Евролигата.

За Александър Везенков предстои лагер с националния ни отбор за квалификациите за световното първенство. На 1 юли „лъвовете“ ще приемат Литва в „Арена Самоков“, а три дни по-късно ще гостуват на Босна и Херцеговина в Сараево.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани