Александър Везенков удължи договора си с Олимпиакос до 2022 г. Пред официалния сайт на гръцкия гранд 206-сантиметровото крило си пожела по-успешен сезон от предишните два с тима от Пирея.

Щастлив съм, че ще остана в Олимпиакос и ще нося още този екип. Надявам се да оставим в миналото тази трудна ситуация, в която изпадна човечеството, да имаме успешен сезон и отборът да постигне целите си”, заяви Александър Везенков.

Моята лична цел е да се утвърдя в тима. Ще дам най-доброто от себе си, за да помогна на Олимпиакос да постигне това, което иска. За да успеем обаче трябва да държим главите си долу и да работим упорито. Помощта на феновете ще бъде много важна за нас. Искаме да ги радваме много. Сега обаче трябва да свършим най-важната част от подготовката си. Трябва да сме единни през целия сезон и да вярваме, че ще се случи нещо добро. Пожелавам на всички здраве. След всичко, през което преминахме, това е най-важното. Трябва да оставим след себе си всички лоши мисли, да запазим поуките от карантината и да погледнем новия сезон като предизвикателство”, допълва крилото.

Обикновено избягвам големите думи и може би ще прозвучи като клише, но най-важното е да създадем една добра химия в отбора. Ще имаме нови играчи, които трябва да свикнат с нас. Така, че е рано да говорим за конкретни цели, но определено искаме да сме по-добри от последните два сезона. Искаме да върнем Олимпиакос на върха”, казва още Александър Везенков.