Лидерът на Милуоки в НБА Янис Адетокунбо вече мисли само за подновяването на сезона. Гръцкият национал смята, че оставащата част от 2019/2020 в лигата ще бъде най-трудната в битката за титлата.

Мисля, че това ще бъде най-трудната титла за този, който я спечели, защото обстоятелствата в момента са наистина сложни. И така, който я иска повече, ще получи шанс да я спечели. Всеки има притеснения относно здравето си. Никой не иска да се изложи на риск, но след като се възобновят мачовете, всички ще трябва да си вършим работата”, заяви Янис Адетокунбо.

Моята работа е да играя баскетбол, да подкрепям моите съотборници и да представлявам града. Разбира се, че аз, моите колеги, семейството ми, особено моята майка, имаме притеснения относно здравето си. Аз искам да бъда един от най-добрите играчи в историята. Свърших доста работа, опитвайки се да бъда готов за предстоящите срещи. Но както казах, който иска повече, който е психически подготвен за всичко това, което се случва в Орландо, той ще спечели шампионата", добави MVP в НБА през 2018/2019.