Баскетболистите на Рилски спортист ще разполагат със своя зала, в която да играят домакинските си срещи. Тя ще се намира в комплекс “СамЕЛИОН“, чиято символична първа копка бе направена днес от президента на клуба инж. Петър Георгиев.

Комплексът трябва да бъде готов до 2023 г., а основната му цел е да се превърне в достъпно и привлекателно място за обитаване, спорт и възстановяване. Проектът на комплекс “СамЕЛИОН“ предвижда изграждането на модерен спортно-възстановителен център с многофункционална спортна зала, тренировъчни зали, СПА център, басейн и фитнес.

Хотелски комплекс, който включва в себе си хотел категория 4 звезди, апарт хотел, ресторант, лоби бар, конферентен център, детски център и търговски обекти. Предвижда се също и изграждането на медицински център с лаборатория за образна диагностика, функционална диагностика и рехабилитация, а в допълнение на всичко това ще бъде изградена и жилищна зона от затворен тип, която ще включва 7 двуетажни, 9 триетажни и 16 редови къщи, разположени изцяло в паркова среда.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Свой собствен дом ще има Рилски спортист. Баскетболистите ни ще разполагат със своя зала, в която да играят домакинските си срещи. Тя ще се намира в комплекс „СамЕЛИОН“, чиято символична първа копка бе направена днес от президента на Рилски спортист, изпълнителен директор на фирма „Самел- 90“ АД, основен спонсор на тима, и именик инж. Петър Георгиев. Комплексът трябва да е готов до 2023 година, а основната му цел е да се превърне в достъпно и привлекателно място за обитаване, спорт и възстановяване. Проектът на комплекс „СамЕЛИОН“ предвижда изграждането на модерен спортно- възстановителен център със многофункционална спортна зала, тренировъчни зали, СПА център, басейн и фитнес. Хотелски комплекс, който включва в себе си хотел категория 4 звезди, апарт хотел, ресторант, лоби бар, конферентен център, детски център и търговски обекти. Предвижда се също и изграждането на медицински център с лаборатория за образна диагностика, функционална диагностика и рехабилитация, а в допълнение на всичко това ще бъде изградена и жилищна зона от затворен тип, която ще включва 7 двуетажни, 9 триетажни и 16 редови къщи, разположени изцяло в паркова среда. Повече за проект „СамЕЛИОН“ можете да разберете тук: https://samelyon.com/ #rilski #rilskisportist #samokov #bulgaria #nbl_bulgaria #sport #bulgariansport #basketball #bgbasket #bball #ballislife #gameday #rebounds #assists #points #blocks #basket #samel90 #samELYON

Публикация, споделена от rilski_sportist (@rilski_sportist) на Юни 29, 2020 в 11:29 PDT