Спечелихме изключително важен за нас мач. Доминирахме през цялото време и мисля, че нито за секунда всички, които присъстваха в залата не са се усъмнили кой е по-добрият и кой заслужава повече победата”, заяви треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха на тима си над Берое с 85:76.

Можеше да спечелим и още по-убедително, но това е Берое - отбор, който никога не се предава, без значение от проблемите, с които трябва да се справя, без значение от моментно състояние, спортна форма и място в класирането. Берое винаги се бори до последно, за да обърне нещата в своя полза. Това е стилът и почеркът на Любо Минчев”, допълни наставникът на столичани, които записаха девета победа в НБЛ през този сезон.

Много важен двубой за нас и от психологическа гледна точка. Днес е рожденият ден на нашия спонсор Валентин Златев и единственото, което можеше да го зарадва, е победа над Берое. Мисля, че с този успех до голяма степен решихме нещата в редовния сезон, но най-радващото е, че след ужаса срещу Балкан, когато имахме трима контузени, вече започваме да идваме на себе си”, каза още Тити Папазов.

Тези 9 точки са най-малката разлика, с която можехме да победим. Казвам го при цялото си уважение, с което винаги съм подхождал към Любо Минчев”, завърши анализа си за срещата специалистът.

СТАБИЛЕН ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ НЕ ОТСТЪПИ ПРЕД БЕРОЕ У ДОМА