Трудно се говори след такъв мач, защото дадохме всичко от себе си. Цяла седмица се готвихме много здраво. Просто не спазваме тактическите указания. Първото полувреме също не го правихме, но просто бяхме малко по-свежи и се държахме. След това от неспазване на указанията в защита те наваксват разликата. Изцяло в нас са грешките и трябва да продължим да работим”, заяви Константин Коев след загубата на своя Спартак от Рилски спортист с 91:109.

Влизаме в една серия от тежки двубои и трябва да подобрим концентрацията си. Тренираме цяла седмица усилено и като дойде мача, все едно за първи път влизаме в залата. Концентрацията ще бъде основата, което ще ни помогне да се държим в срещите да сме конкурентни”, каза още крилото на плевенчани, който отбеляза 16 точки при завръщането си в игра след контузия.  

Все още имам някакви болежки, но стискам зъби, защото искам да се върна максимално бързо и да помагам на отбора. В този труден момент всеки е важен. Трябва да играем всички. Виждате, че с 5-6 човека няма как да стане”, смята баскетболистът на Спартак.  

Не е приятно с тези осем загуби. Никой не е мислил, че ще се случи, но това е реалността за момента. Просто трябва да излезем от тази дупка, най-вече психологически. Сега ще се види дали можем да се вдигнем или ще продължаваме да затъваме. Всичко зависи от нас, добави бургазлията.

"В оставащите три мача до края на 2019 г. искам да видя от Спартак лице, което кара хората да останат в залата след финалната сирена. Това е лицето на Спартак. Не хората да си тръгват още преди да е свършила последната четвърт, защото това адски боли и тежи. Важно е да покажем, че сме един отбор, както на терена, така и извън него, да има концентрация и да играем един за друг”, завърши Константин Коев.

РИЛСКИ ОБЪРНА СПАРТАК ПРЕЗ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ