Не мога да ви опиша колко съм щастлив. Този мач е една награда за работата ни през последните два месеца и половина. Аз продължавам да твърдя, че имахме шансове да спечелим и първите два двубоя, но умните отбори се учат от загубите си, заяви пред БНТ треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след първата победа на тима си във ФИБА Къп.

Изключителен шаблон е да кажа, че се гордея с играчите си. Днес обаче се радвам, че успях да се контролирам аз. Не мога да сравнявам всичките години, но това е моята същност. Готов съм да заменя всичко, което съм спечелил до тази година, за да успеем заедно всички тoзи сезон, добави специалистът, след като момчетата му се справиха с Днипро с 85:78.

Аз безкрайно мотивиран, защото съм получил голям кредит, което се случи през лятото. Отношението на играчите е супер бонус. Има неща, в които грешим в детайли и дори ми идва да си направя сепуко понякога, но те правят всичко с душа и сърце. Така, че дори и да бъркат, не мога да им се сърдя”, допълни емоционалният Тити Папазов.  

След два дни имаме мач. Нито за момент не губим концентрация в българското първенство. Силно се надявам, че на 13 ноември в залата ще има още повече хора, които ще ни подкрепят, защото чакаме фаворита в групата. Минск е различен с и без Бранко Миркович на терена. Отборът ни има потенциал да завърши с три поредни победи. Дали ще го реализираме, първо ще видим какво ще стане срещу Минск”, коментира наставникът на вицешампионите.

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ УКРОТИ ДНИПРО ЗА ПЪРВИ ТРИУМФ ВЪВ ФИБА КЪП