Силният старт на Барселона в Евролигата и 5-те победи в първите шест мача изглежда не са достатъчни за добра атмосфера при каталунците. Според един от най-тиражните спортни вестници в Европа – “Марка”, сериозен конфликт се е заформил в съблекалнята на испанския гранд.

Според информацията, в състава на Барса е имало скандал заради катастрофалното представяне на тима през миналия сезон от страна на Светислав Пешич. Доста от играчите бойкотират работата на специалиста, който е известен с това, че държи на желязна дисциплина и спазване на правилата.

Конкретни подробности от кухнята на Барселона не се разкриват, но в статията става ясно, че един от недоволните е Пиер Ориола, който получава малко игрово време, въпреки доброто си представяне на световното първенство в Китай. Подобна е ситуацията и с Роландс Смитс, а изключение не правят дори новите играчи. Пример за такъв е Никола Миротич.

Тези разкрития идват само два дни преди следващия двубой на Барселона в Евролигата. На 8 ноември от 20.00 ч. каталунците ще гостуват на Жалгирис в Каунас.