„Мачът с Днипро за нас може да бъде окачествен като последен влак на надеждата. Въпреки двете загуби, силите в групата са изравнени и ние все още вярваме, че можем да продължим. Днипро със сигурност е с по-добър отбор и с по-висок бюджет в сравнение с миналия сезон. Красноречив факт е, че пристигнаха в София с чартър, но на терена нещата решават баскетболистите, а моите са с голямо сърце и с огромна амбиция да се докажат“, коментира треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов.

Срещата с Днипро е утре (сряда, 6.11) в зала „Универсиада“, а за нея Тити не може да разчита на контузия Христо Захариев. Заради травма в София не пристигна и звездата на украинците Кирило Фесенко.

„Загубихме два мача, в които по нищо не отстъпваме от нашите съперници. Загубихме поради наши грешки. Мисля, че в тези двубои изключителното желание на играчите и желанието им непременно да се докажат ни изигра лоша шега. За разлика от други години, когато мачовете ни в Европа са били на живот и смърт, сега нямаме поставени задължителни цели и имаме цялата подкрепа на ръководството“, допълни Тити.

„Вярвам в момчетата и смятам, че ще победим и ще върнем самочувствието си. След това, живот и здраве, ще търсим домакинска победа и над Цмоки. На този наш отбор му липсва все още опит, но аз не мога да искам нищо повече от тези момчета, защото те са безупречни, стараят се и тренират по невероятен начин“, каза още Папазов.