Треньорът на Берое Любомир Минчев e доволен от представянето на своя тим срещу Академик Бултекс 99 в контрола. Снощи старозагорци биха у дома своя съперник с убедителното 96:69.  

“Доволен съм. Още на полувремето казах на играчите, че съм удовлетворен от тяхното желание, от техния хъс и енергия, с които влязоха в срещата. Вече е нормално да сме по-свежи. Доволен съм от начина, по който проведохме двубоя. Разбира се, беше лесно, защото играхме с висок процент успешна стрелба. Ако този показател бе по-лош, вероятно нямаше да имаме тази изразителност в резултата. Специално в тази среща си направихме мача лесен. Начинът, по който играе отборът, ме накара да бъда доволен”, сподели Любо Минчев.

По същество станахме свидетели на изключително здрава битка между двете петици. Това искам да отбележа. Имаше много здрави сблъсъци, което неминуемо е полезно“, допълни специалистът.

Утре (22 септември) от 19.00 ч. Берое приема Крайова, чийто треньор е Александър Тодоров. В състава на румънците е и бившият баскетболист на старозагорци Николай Стоянов.

КАТЕГОРИЧЕН БЕРОЕ НЕ ОСТАВИ ШАНСОВЕ НА АКАДЕМИК БУЛТЕКС 99

Източник: Beroebasket.com