Павлин Иванов започна подготовка с новия си отбор Тревилио в Италия. Българинът и съотборниците му се събраха в базата в Озио Сото. Пред медиите на Апенините бяха представени общо 15 баскетболисти от тима от Апенините, включително и бившият гард на Балкан и шампион на България.

 

Все още не сме започнали да работим сериозно, но е важно да се отбележи, че запазихме петима играчи от миналогодишния състав. С тях имахме страхотна година. Един от двамата нови чужденци, Павлин Иванов, го познавам от престоя си в Тревизо, и знам, че иска да се докаже. Другият, Ей Джей Пачър, все едно е бил тук цял живот. Страхотни попълнения са. Сега ни чака много работа. Надявам се, че няма да ни се отрази това, че не можем да използваме залата си. Надявам се, където и да сме, феновете да бъдат до нас”, заяви треньорът на Тревилио Андриано Вертемати.

 

Първата контрола на Тревилио ще бъде на 28 август при закрити врата срещу участника в Евролигата Армани Милано. На 31 август Павлин Иванов и компания ще стартират участието си на турнира “Лучано Гани”, а на полуфиналите ще излязат срещу Канту. Другите участници са Армани и Казале Монферато. На 7 септември българинът и тимът му ще играят за Суперкупата на LNP срещу Орзинуови. На 11-ти пък е двубоят им срещу Урания Милано. На 15 септември Тревилио ще излезе срещу Бергамо.