Божидар Аврамов се запозна с новите си съотборници в румънския Питещ. Националът на България стартира подготовка със своя тим в северната ни съседка, обявиха от клуба чрез официалния си сайт.

Днес в зала “Тривале“ треньорът на Питещ Флорин Нини изведе на паркета 9 баскетболисти, сред които и бившият гард на Левски Лукойл. В заниманието на румънския тим се включиха още Джеймс Уошингтън, Горан Гайович, Илайджа Робинсън, Юрий Франсенюк, Саболч Санта, Лучан Чироф, Михае Мачуке и Михай Капрареску. Очаква се към тима да се присъединят скоро и Максим Стуранович, Тудор Георге и Мариос Циотлас.

БОЖИДАР АВРАМОВ ПРЕД BBALL.BG: ИСКАМ ДА ПОКАЖА КАКВО МОГА С ПИТЕЩ

В следващите дни Божидар Аврамов и компания ще се подготвят в Питещ, а на 30 август ще изиграят първата си контрола. На 21 и 22 септември те ще участват в турнира за Купата на Динамо, а между 26-ти и 29-ти тимът ще бъде в България за турнир с Берое, както и с още два отбора. Между 4 и 5 октомври Питещ ще се включи в още една надпревара в Румъния.

БОЖИДАР АВРАМОВ И ПИТЕЩ НА ТУРНИР В БЪЛГАРИЯ

Официалният дебют на Божидар Аврамов с екипа на Питещ ще бъде на 12 октомври в мач от 1 кръг в румънското първенство при визитата на Тимишоара.