Днешният 6 август Съдбата определя за двама българи, които сa избрали баскетбола за своя професия. Иван Лилов и Александър Везенков ще почерпят близки и приятели, тъй като са рожденици.

На този ден през 1988 г. се ражда Иван Лилов. 31 години по-късно той вече си е извоювал място в сърцата на феновете. Безпощаден стрелец на тройката. Отдаден на семейството. Любовта към играта през последните години го свързваше най-вече с Унгария, макар че част от миналия сезон той прекара в Спартак Плевен, завръщайки се в родния елит след тригодишна пауза.

Числото 24 ще бъде днес на празничната торта на Александър Везенков. За кадем той ще получи добри пожелания от най-близките си хора преди да се присъедини към своя Олимпиакос в края на месеца, за да стартира подготовката си за новия сезон. За крилото предстоят нови изпитания с гранда от Пирея, които му пожелаваме да преодолява с лекота.

Екипът на BBALL.BG Ви желае най-вече здраве, момчета. Радвайте се на победите, учете се от пораженията. Продължавайте да правите това, което обичате и да радвате хората, които пълнят зали заради Вас!