Шампионите, носители на Купата и Суперкупата на България от Левски Лукойл продължават да радват децата в столичните училища. Вчера (11 април) част от баскетболистите на Тити Папазов, тийм мениджърът Веселин Веселинов и талисманът на “сините” Лъвский посетиха училище “Сейнт Джордж” в София. Визитата им бе част от инициативата на клуба под надслов: "Играй баскетбол, бъди умен”.

Божидар Аврамов и Патрик Рембърт отговориха на всички въпроси на хлапетата, като част от тях бяха на английски език. Малчуганите искаха да научат как те са започнали с баскетбола и срещу кой известен играч са се изправяли. От своя страна гардовете на Левски Лукойл споделиха колко е важно учението да върви ръка за ръка със спорта, а след това показаха на децата какво са научили в залата. 

Страхотни емоции и много усмивки предизвика лъвчето Лъвский сред най-малките в училище “Сейнт Джордж”. Визитата на шампионите в учебното заведение завърши със снимки и покана към малчуганите да посетят зала "Триадица" в неделя (14 април) в 18.30 ч. Тогава столичани ще приемат Рилски спортист в мач от 25 кръг в НБЛ.